home winkel info Bezoek onze nieuwe-site Meanwell Raspberry PI Arduino Relco-TCI outlet zoeken help
   
       

Help

  Aanmelden als klant
Het plaatsen van een bestelling
Inloggen als klant
Aan- en afmelden voor de mailing
Het aanpassen van uw contactgegevens
Artikelen zoeken
Onze wekelijkse mailing
Order verzendkosten
Het aanvragen van een rekening
 


Artikelen zoeken

Er zijn op onze website meerdere manieren om uw artikelen te vinden, 1 hiervan is het zoeken via de artikelenboom links in het scherm. Deze is alleen zichtbaar wanneer u zich binnen het "winkel" gedeelte bevindt.

Hierin zijn alle artikelen opgesplitst in groepen, wanneer u zo'n groep selecteert zult u zien dat deze groep meestal nogmaals openklapt in zogenaamde subgroepen waarmee u nog nauwkeuriger het type produkt waar u naar op zoek bent kunt aangeven. Het is mogelijk dat zo'n selectie zelfs tot 6 of 7 subselecties diep kan gaan.

Selecties en subselecties worden in het geel weergegeven zodat u makkelijker terug kunt vinden waar u zich bevindt binnen de boom.

Een andere manier van zoeken is het zoeken door middel van trefwoorden, wanneer u de benaming weet van een bepaald produkt kunt u door middel van het woord of een gedeelte hiervan direct naar het artikel springen. Wanneer er meerdere artikelen worden gevonden die aan uw zoektermen voldoen dan krijgt u deze allemaal weergegeven en kunt u hieruit wederom een selectie doen.

De zoekterm(en) kunt u invoeren linksbovenin in het witte tekstvlak rechts van "zoeken". U begint de zoek procedure door op het vinkje rechts hiervan te klikken of de enterknop te gebruiken.

Vrijwel dezelfde methode maar iets uitgebreider is zoeken binnen het "zoeken" menu, u komt hier door de "zoeken" tab te selecteren rechtsbovenin.

Wanneer u hier voor gekozen heeft dan krijgt een zoekscherm waarin u de mogelijkheid heeft om zowel een zoekterm op te geven voor bijvoorbeeld een specifiek merk en daarnaast een zoekterm voor een gedeelte van de omschrijving.